fødselsdag d. 26-08-17

"Jeg fejrede min runde fødselsdag på Skovriderkroen - med middag, dans og musik. Jeg har kun ros at sige til arrangementet. Maden var fabelagtig god - af allerbedste kvalitet, velsmagende, og meget rost af gæsterne. Under hele festen, fra velkomstdrink til bar og natmad var personalet overordentlig venlige og engagerede. Jeg kan varmt anbefale Skovriderkroens festlokaler, Steffen og Fie, til andre.

En glad 60-årig."

fødselsdag d. 17-06-17

"Kære Fie og Steffen

Vi vil sige mange tak for fint arrangement i lørdags og vi er glade og tilfredse. Vi var rigtig heldige med vejret så vi fik meget glæde af terrassen og menuen var en stor succes, rigtig dejlig mad, stor ros til køkkenet fra gæsterne og os. Natmaden var også lækker , der var stor afsætning.

Tak til hele personalet for en god fest.

De bedste hilsner og vi ønsker jer en god sommer.

Henrik og Elsebeth"

Bryllup d. 10-06-17

"Tusind tak fordi I var med til at gøre vores bryllup den 10. juni 2017 til en uforglemmelig fest.

Fantastisk at bestille og aftale en menu til vores arrangement og opleve at få top vejledning lige til det sidste. Blev sågar ringet op 2 dage før brylluppet, at den dessert vi havde bestilt mindede meget om vores bryllupskage (som vi fik hjem til vores reception om eftermiddagen) så om ikke vi skulle ændre den og det blev den.

Det blev taget fuldt hensyn til mine mange allergier, så jeg ikke skulle føle, at jeg på vores bryllupsdag skulle have særkost. Samtidig var det også vores oplevelse, at der lige blev skruet ekstra op for kvaliteten, for kun det bedste var godt nok.

Der var kun en klage fra vores gæster og det var at desserten "kun" blev serveret en gang, den smagte så englene sang.

Vi kan varmt anbefale jer til andre og skal vi holde fest igen, vil vi bestemt benytte jer igen.

Mange hilsner

Robert & Helle"

Konfirmation  d. 13-05-17

"Tak for en dejlig aften. Fantastisk hyggeligt lokale med skøn terrasse med udsigt til vandet. Super lækker mad.

Vi kommer helt sikkert igen."

Kærlig hilsen

Sophia, Alfred og Tina Noer​

Konfirmation  d. 06-05-17

"En uforglemmelig dag – tusind tak Skovriderkroen.

Smukke omgivelser – selskabslokalet og terrassen med den fantastiske udsigt af det grønne område med gamle træer og selvfølgelig vandet, og så solen der skinnede på os.

Utrolig lækker mad og vine i topklase kunne ikke blive rost nok af vores gæster fra både England og Danmark.

En super hyggelig fest, lige præcis som vores datter Freja havde ønsket sig.

Perfekt koordinering før festen med Fie, Steffen og Cecilie – mange tak at vi kunne nyde dagen. En sand fornøjelse."

De bedste hilsner og på gensyn

Søren og Jemima

Bryllup  d. 04-06-16

"Vi har netop afholdt en fuldstændig fantastisk bryllupsfest på Skovriderkroen. Alt fungerede efter planen: Maden var virkelig lækker, betjeningen top professionel og omgivelserne utrolig smukke. Undervejs i forløbet var Fie og Steffen desuden utrolig imødekommende og hjælpsomme, og vi havde hele tiden god kontakt, lige meget hvilke mærkelige spørgsmål vi måtte henvende os med. Vi kan derfor kun give de allerbedste anbefalinger videre."

Mange hilsner Agnete og Mads

Konfirmation  d. 05-05-16

"Vi holdt konfirmation Kristi Himmelfartsdag den 5. maj 2016 kl. 14-21 i dejlig forårssol. Super lækker mad, rigtig gode vine (ad libitum), professionel servering samt smukke omgivelser, som både kunne nydes fra den store terrasse ud mod Øresund og med en rask gåtur til stranden og Charlottenlund Fort. Vi kan varmt anbefale Skovriderkroens selskabslokaler og værterne Steffen og Fie, som både leverer fantastisk mad og vin og er meget imødekommende, søde og yderst serviceorienterede.

Et yderligere plus i forhold til andre festlokaler/restauranter er, at man kan disponere over hele dagen og selv vælge, hvornår på dagen festen skal afholdes. Man er ikke bundet af en fast "time slot" på f.eks. 4-5 timer fra kl. 12. Det er et stort plus, når man kender dagen for konfirmationen lang tid i forvejen, men ikke ved, om konfirmationen finder sted i kirken kl. 10, 12 eller 14."

Lise og Niels Henrik / Sorgenfri

Konfirmation  d. 23-04-16

"Mange tak for et fantastisk aften-arrangement den 23.04.16 til vores datters konfirmation. Maden og vinen var simpelhen i topklasse. Utrolig god service fra jeres personale som serverede for os. Meget hyggeligt lokale og et pænt og veldækket bord. Vi og vores gæster har fået en uforglemmelig aften hos jer, og vi kan varmt anbefale andre at holde fest hos jer."

Mange hilsner fra

Emilie, Claus og Anette :-)

Arrangement d. 08-01-16

"Fredag den 8. Januar afholdt vi en bridgeturnering med efterfølgende middag for godt 70 personer. Lokalerne var ideelle til en sådan fest. Bordene var smukt pyntet og mad og vine var meget velsmagende og vel tilberedt. Bag denne succes står en meget kompetent og venlig stab, ikke mindst Fie svævede oven vandene. Hjertelig tak og held og lykke fremover"

Familien Wedell

Bryllup d. 05-09-15

"Kære Fie og Steffen

Tusinde, tusinde tak for et flot og gennemført arrangement I holdt for os lørdag d. 5. September 2015 ved vores bryllup.

Alt var præcis som vi havde drømt om og vi følte os trygge og i gode hænder fra starten af.

Fie, fra første gang vi mødte dig og så de smukke omgivelser Skovridderkroen besidder, både indvendigt og udvendigt havde vi besluttet os for, at her skulle vores bryllupsfest holdes.

Du har besvaret alle (og det var mange) vores spørgsmål, taget dig tid til at mødes, også for en kort bemærkning. Du har sendt billeder og forslag når der var behov for det. Vi havde trods alt ikke prøvet det før.

Ved vores valg af vin og menu til den store dag, var I begge tilstede og vi havde et rigtig hyggeligt møde, igen hvor I lyttede til vores ønsker men også kom med brugbare og særdeles professionelle kommentarer.

Tidsplan var der styr på, portioner og kvalitet var helt i top,

I ved altså hvad I har med at gøre.

På vores dag - lænede vi os tilbage, nød vores gæster, omgivelserne og ikke mindst maden, som KUN har fået rosende ord fra vores familie og venner.

Der var bare styr på det.

Også efterfølgende havde I kun hjælpende hænder - der var aldrig noget der ikke kunne lade sig gøre.

Det er den fornemmelse vi sidder tilbage med, nu 3 måneder efter den store dag.

Tak for rigtig god behandling. Vi vil til hver en tid, klart anbefale jer og Skovridderkroen til fremtidige arrangementer, og håber bestemt ikke at det er sidste gang vi holder fest hos jer."

Rigtig mange hilsner fra

Anne og Thomas Louw

Bryllup d. 08-08-15

"Vi føler os virkelig heldige over vi fandt jeres fantastiske sted, hvor vi kunne holde vores bryllup den 8/8-15. I leverede nogle utrolig hyggelige og flotte rammer og noget virkelig lækkert mad.
Man kan virkelig mærke jeres passion for jeres arbejde og det har gjort hele forløbet perfekt - fra planlægning af arrangementet og maden til udførelsen på vores store dag. Maden og servicen var helt fantastisk og alle vores gæster har været super positive efterfølgende. Der er virkelig blevet talt meget om den utrolig lækre mad. Vi har lige fra starten af følt os meget trygge i jeres selskab. I har aldrig været længere væk end et telefonopkald og I lyttede til hvad vi havde af ideer. I var meget fleksible hvilket gjorde at festen blev meget personlig og passede perfekt til os.
Vi vil gerne sige mange tak fordi I var med til at gøre den største dag i vores liv helt perfekt.Allerede nu går vi og venter på en undskyldning for at holde en ny fantastisk fest hos jer."

​ Mange hilsner

Cecilie og Jacob Hansted

Mad ud af huset d. 09-05-15

”Kære Fie og Steffen

Vi siger mange tak for jeres store og professionelle indsats ved Barbaras konfirmation. Vi holdte jo konfirmationen hjemme med 55 personer og alt forløb planmæssigt. Steffen og jeres anden kok klarede alt uden at blande os ind i processen og det var fantastik at kunne holde så stor en fest og selv føle sig som gæst helt uden gøremål. Maden var fantastisk og god mad løfter jo altid stemningen. Vi kender til jer, fordi vi har været gæster ved andre af jeres arrangementer og mon ikke at også nogle af vores gæster vælger jer næste gang – det er i hvert fald fuldt fortjent.”

Venligst Iben

konfirmation d. 25-04-15

"Kære Fie & Steffen,

Tusind tak for de dejlige rammer I skabte for os lørdag den 25. april 2015, hvor vi sammen med 42 gæster fejrede vores datters konfirmation. Maden smagte fantastisk og vinen blev også rost i høje toner. Som værtspar nød vi festen i fulde drag, og I sikrede at alt klappede som det skulle, før, under og efter.

Vi kan varmt anbefale Skovriderkroens Selskabslokaler til andre, der ønsker en fest, hvor man trygt kan overlade mad og praktik til jer, og i stedet nøjes med at kunne koncentere sig om alt det sjove ved at arrangere og gennemføre en dejlig fest :-)"

Mvh Helle & Mogens Thanning

Fødselsdag d. 27-09-14

"Jeg vil starte med at sige, at jeg havde en rigtig dejlig fest i jeres lokaler. Maden var superlækker og det varet par gode tjenere vi havde til om aftenen, Så tak for at skabe de gode rammer til en god fest.
Til slut vil jeg sige, at hvis vi får brug for et sted at holde fest igen, så vil Skovridderkroen være et godt bud og vi kommer gerne igen.Det er perfekte omgivelser at holde festen, vi var jo heldige at kunne starte festen med velkomstdrink i de skønneomgivelser på terrassen med den skønne udsigt ud over vandet. Det var perfekt og en dejlig start på festen og på en skøn aften."

Familien Moltsen

Bryllup d. 31-05-14

"1000 tak for jeres store professionalisme vedr. vores bryllup. Vi har fra starten været helt trygge i jeres rammer. I har haft styr på alt. I har altid været til at få fat på og kunne give et hurtigt svar på evt. spørgsmål.Til vores bryllup den 31.05.2014, fik vi de bedste omgivelser, den mest fantastiske mad, de bedste vine, de sødeste tjenere, og dig Fie som den bedste koordinator på hele dagen. Det vil vi gerne sige mange tak for. Vi kan slet ikke sige tak nok for den ro og tilfredshed vi har haft under hele vores bryllup hos jer. Tilbagemeldingerne fra vores gæster har også kun været positive.Vi kommer helt sikkert tilbage en anden gang vi skal holde et arrangement."

Mange hilsner familien Schultz Passarge

Julefrokost d. 29-11-13

”Det var et rigtig godt arrangement, maden og vinen var rigtig lækker og betjeningen i top. Der var ingen der gik hverken sultne eller tørstige hjem. Vi var ikke så mange, men vi havde stadig et dejligt lokale, hvor der var god plads. Det er bestemt et sted, der kan anbefales til enhver slags fest.”

A/S KFI-Holding

Fødselsdag d. 19-10-13

"Nu er jeg midt i takke kortene - og dermed bliver det naturligt også at takke jer for at skabe en flot og festlig ramme for min fest. Alt var lige som jeg ønskede - stilfuldt og alligevel afslappet. Mad og vin var perfekt - så et rent 12 tal fra mig."

Familien Gottlieb

Fødselsdag d. 24-08-13

"Vi har været glade for at holde fødselsdagsfest ved et frokostarrangement i Skovriderkroens selskabslokaler.
Både maden, vinen og rammerne var fantastiske! Forud havde vi et hyggeligt møde med Fie Droob Andreasenog kokken, hvor vi med god vejledning fandt frem til den dejlige menu og vin, som blev rost af gæsterne.
Vi siger mange tak og vender gerne tilbage ved en anden lejlighed!"

Familien Løvschall

Mad ud af huset d. 09-05-13

"Kan kun anbefale dette helt særlige sted. Maden var fantastisk, - simpel og velsmagende, elegant uden at være forfinet. Vi spiste bl.a. helt friske hvide asparges, serveret som en forret bestående af små tapas og de fineste nye rabarber:-) Køkkenet bar præg af Maj måned, med alle de nye råvarer. - Så inspirerende!

Udover maden må jeg også fremhæve det fuldstændig ubesværede samarbejde ml. os og Skovriderkroen. Stor entusiasme ift. at finde den rigtige løsning for os. Lyttende, men også med konstruktive forslag til den optimale menusammensætning. Også i forhold tilvalg af vine.
Så igen kan vi, familien Iversen/Kristensen i Gentofte og 42 gæster kun anbefale alle at prøve dette fremragende køkken"

Familien Iversen

Konfirmation d. 26-04-13

"Kære Skovriderkroen,
Tak for en fantastisk konfirmation hos jer. Vi havde en virkelig dejlig aften og vi følte, at I havde fuldstændig styr på det hele. Maden var fantastisk og masser af den og vinen ligeledes. Personalet var hele tiden rundt om os uden at det på nogen måde var anmassende, og alle gæsterne priste jer til skyerne så I får sikkert travlt ;)"

Familien Hummer Vad

GÆSTERNE SIGER

Overvejer du at holde festen i Skovriderkroens selskabslokaler?

Er du i tvivl om hvorvidt festen skal holdes i Skovriderkroens selskabslokaler, kan du her læse lidt om vores gæsters oplevelser. Vi håber det kan give et lille indblik i hvem vi er og hvad vi står for.

Stort tak til dem der har været så venlige at bruge tid på, at give os feedback, så vi kan dele Jeres oplevelser.

Har du allerede været på Skovriderkroen?

Hvis du allerede har besøgt os vil vi sætte stor pris på, at du bruger et øjeblik på, at beskrive din oplevelse enten ved, at sende os en mail eller blot skrive på vores facebook side.

Bryllup d. 02-09-17 

"Vi blev gift d. 2 september 2017 og skulle både være i kirke og holde reception efter kirken, så vi valgte at beslutte at aftenen skulle være uden stress og et ...hyggeligt sted hvor man kunne sætte sig ned og vide at der var styr på tingene.

Vi valgte at booke pejsestuen, et lokale fyldt med hygge, sofa arrangement og en lækker træterresse med udsigt ned til vandet. Vi havde valgt at vi ville holde et intimt bryllup om aftenen med 36 mennesker og lokalet var perfekt til dette.

Vi ankom efter at have været ude at blive fotograferet. Og gæsterne var allerede i fuld gang med at nyde kanapeerne og velkomstdrink der var styr på tingene fra starten. Alle var vilde med kanapeerne og de røg hurtigt ned. Da vi satte os til bordene var der også her styr over tingene. Først med de mest overdådige forretter - efterfulgt at oksemørbrad - og til sidst den lækreste dessert. Aldrig har jeg prøvet at spise 3 retters hvor hver en bid var som at drømme. Der var ingen tvivl om at råvarerne var i topkvalitet.

Personalet under hele aftenen var i top, de var søde og meget imødekommende.

Da jeg skulle kaste med min brudebuket greb min svigermor denne (Jeg havde taget en af de flotte buketter på bordene, da jeg ville beholde min egen). Min svigermors kæreste ville passe på den men sidst på natten var buketten væk! personalet havde taget den, de vidste ikke at der var et formål med den. Da min svigermor sagde at den skulle direkte ud og ligge på hendes datters grav blev personalet simpelthen så kede af det og indenfor 5 minutter havde de fikset en ny buket til hende, som hun tog på kirkegården og lagde om natten. endnu et bevis på et suverænt godt personale!!

Alt i alt havde vi den mest uforglemmelige fest om aftenen - og vi kan klart anbefale skovridderkroen. Jeg er faktisk i tvivl om der er nogen andre der kan leve lige så meget op til de høje standarder som de har på skovridderkroen.

​Simon & Marie"

Bryllup d. 26-05-17

"Vi fejrede vores bryllup den 26 Maj i Skovriderkroens Selskabslokaler.

​Vi startede med en ceremoni ude på terrassen efterfulgt af velkomst drinks, middag inde i balsalen og derefter fest og dans.

​Fie, Cecilie og Steffen har været yderst professionelle og imødekommende under hele forberedelsesprocessen og har hjulpet os med selv vores mest underlige spørgsmål J Selve dagen forløb helt perfekt og alt blev gjort efter vores ønsker og præferencer, og det kan vi takke Fie, Steffen og Cecilie for. Personalet på selve dagen var meget opmærksomme på os og vores gæster og var meget hjælpsomme og gjorde at selve dagen forløb helt uden bekymringer fra vores side, så vi blot kunne slappe af og nyde vores dag.

​Vi havde den mest fantastiske fest, og alle vores gæster har rost Skovriderkroen for deres fantastiske mad, vin og smukke lokaler.

Vi er enormt glade for, at vi valgte at holde vores bryllup i Skovriderkroens Selskabslokaler og vi vil helt klart anbefale andre at holde deres fest på Skovriderkroen.​

Et kæmpe tak til Fie, Steffen og Cecilie!

De bedste hilsner

Frederikke & Anders"

Konfirmation  d. 30-04-17

"Vi/ Karoline havde en rigtig god dag.

Tak for god og venlig betjening.

Maden var rigtig lækkert.

Vores gæster var meget begejstret, for stedet.

I fik meget ros, for lokaler, mad, betjening og vin."

Venligst Karoline, Kim og Anne Marie Nygaard.

GuldBryllup  d. 18-06-16

"Kære Fie og Skovriderkroen!

Annie og jeg der holdt guldbryllup i Pejsesalen d. 18. juni vil her meget gerne rose jer så mange gange for et fantastisk arrangement.

Maden – alle retter – var helt, helt i top og blev rost af ALLE deltagerne.

Vinen (som vi jo havde prøvesmagt) fik ligeledes en fantastisk vurdering og bedømmelse af selskabet. Kunne ikke være bedre.

Manuel gjorde et fantastisk job og alle fandt ham rigtig sød, god og medlevende.

Vi kan kun anbefale jer til alle – udover selskabet – der jo oplevede det selv, og faktisk har min storesøster diamantbryllup i 2017,

så hvem ved

Så endnu engang tak for et perfekt arrangement m.m."

De bedste hilsner

Erik M. Larsen (og hans guldbrud, Annie)

fødselsdag  d. 21-05-16

“ Sikken en fantastisk dag. Alt, hvad jeg overhovedet kunne ønske mig, blev opfyldt. Smukke omgivelser, super lækker mad i form af småretter, som kom ind med tilpas mellemrum på fade og hertil de skønneste vine. Manoel, der servicerede og opvartede os, satte prikken over i’et. Han var professionel til fingerspidserne og gjorde sit for at skabe en god stemning. Han klarede alt med et smil gennem hele arrangementet, og selv opgaven som fotograf, tog han sig tid til for flere af os. Mit fødselsdagsarrangement endte flere timer senere end planlagt med de lækreste drinks i baren. Det var svært at gå hjem, og hvad kan gøre en mere glad end at få de dejligste hilsner fra alle veninderne efter festen om, hvor lang tid siden, det var, de sidst havde hygget sig så meget og spist så skøn og velsmagende mad. Så igen tusind tak til både Fie, Steffen og Manoel for at I alle gjorde min runde fødselsdag til en uforglemmelig dag”.

Bente Meyer-Karlsen, Klampenborg

Konfirmation  d. 30-04-16

"Kære Fie og Steffen,

Endnu en gang tusind tak for et superarrangement hos jer - denne gang til Louises konfirmation. Som sædvanlig lækker, lækker mad og vine, serveret med professionel hånd og mange smil. Alt klapper når man er hos jer, så både værter og gæster har en dejlig dag uden at skulle tænke på andet end netop - at nyde dagen.

Det er ikke sidste gang vi holder vores fest hos jer."

Mange hilsner Henrik og Mette Hattens

Arrangement d. 27-03-16

"Jeg holdt fest for familie og venner i Skovriderkroens selskabslokaler her i marts 2016. Det var en fantastisk fest, lokalernes beliggenhed og indretning er helt unikke, maden vil jeg give 3 Michelin stjerner, serveringen var helt i top og prisen meget rimelig. Jeg kan give Skovriderkroens selskabslokaler min allerbedste anbefaling, når der skal holdes fest."

Cand.jur. Stig Ryholm Duvier

Charlottenlund 

Brunch d. 12-09-15

"Vi havde en rigtig god dag hos jer. Det hele var fuldstændig perfekt. Maden var god og der var super service :)

Vi ville med glæde holde et andet arrangement hos jer :)"

Mvh. familien Blichfeldt

Frokost d. 05-09-15

"Tusind tak til Skovridderkroens Selskabslokaler for et super frokost-arrangement til vores søns barnedåb. Vi ledte længe efter et sted, som kunne klare både 60 voksne og 40 børn på en en god måde - og Skovridderkroens koncept var helt perfekt. Virkelig lækker mad blev serveret ved hvert bord, hvor man så kunne deles - hvilket fungerede virkelig godt og der var rigeligt med mad. Børnene nød også børnemenuen ved deres borde. Mange af gæsterne påpegede, hvor specielt det var, at være så mange børn og voksne samlet i en hyggelig og afslappet atmosfære - hvor man samtidig kunne nyde god mad og vine."

Mvh. Cecilie og Nicolai

Bryllup d. 29-08-15

"D. 29. August afholdte vi vores bryllup hos Skovriderkroens Selskabslokaler.

Allerede første gang vi var ude at se lokalerne, var vi sikre på, at det var det rette sted for os, at holde bryllup. Vi fik den varmeste modtagelse med rundvisning og lækre snacks, hvor vi snakkede om hvilke muligheder, der var for at afholde både vielse, reception og bryllupsfest på stedet, som vi ønskede. Hos Fie og Steffen i Skovriderkroens Selskabslokaler, er det kun fantasien, der sætter grænser. Alle vores ønsker blev hørt og imødekommet. Lige fra en rød løber, til blomsterudsmykning og specielle ønsker til menu og drikkevarer. De skønne omgivelser og lokaler samt fantastisk mad og en upåklagelig service, gjorde at Skovriderkroens Selskabslokaler dannede de perfekte rammer for vores bryllup og gjorde dagen til én, vi aldrig vil glemme. Vi kan derfor også kun give Fie, Steffen og Skovriderkroens Selskabslokaler, vores allerbedste anbefalinger."

De bedste hilsner,

Tarik og Anne Sofie

Fødselsdag d. 23-05-15

"Kære Fie og Steffen
I skal have en stor tak for at vores fest blev en total vidunderlig oplevelse på alle måde. Det smukke lange bord med enkel romantisk bordpynt lagde allerede en stemning for hvad der ventede os. Maden var en total oplevelse for alle sanser, og det blev komplimenteret af familiens erfarende kok og af samtlige gæster.
Det smukke lokale inviterede til dans i den ene ende, og kunne sagtens forene de gæster, som ville nyde en drink og tale sammen. Terrassen med udsigt til vandet gav endnu en smuk dimension, hvor gæster kunne gå ud og nyde vejret.
Jeres dejlige lokaler, den fantastisk lækre mad samt en super professionel servering og engagement bidrog til lige sådan en fest vi drømte om."

Med mange smil og minder.

Michael og Birgit

Konfirmation d. 03-05-15

"Kære Fie & Steffen,
Alt var perfekt.
Søndag den 3. maj 2015 holdte vi konfirmation for vores datter hos jer. Denne fest er blevet rost af alle vores gæster. Maden var af høj kvalitet og vinen var velvalgt. Vi ønsker at give en stor ros til det flinke personale, som var meget professionelle og havde et godt overblik. Flere af vores gæster vil gerne holde deres næste fest hos jer, så bedre anbefaling kan ikke gives.
Endnu engang tak for I gjorde jeres til, at vi fik en dejlig fest."

De bedste hilsner
Lene og Søren

Fødselsdag d. 14-03-15

"Hej Fie & Steffen

Mange tak for et pragtfuldt arrangement lørdag d. 14-03-2015

Alt var timet & tilrettelagt. Super betjening
Skulle hilse fra alle gæsterne og sige at det var super lækkert mad
Vil helt sikkert anbefale jeres arrangement til andre
Håber vi ses en anden gang"

Mange store hilsner fra
Eva & Jan

Fødselsdag d. 30-05-14

"Samtlige vine var velvalgte og middagen var formidabel, udsøgt og meget meget lækker.
Og ikke mindst var der nok til de vel-spisende herrer, der var med i selskabet, hvilket faktisk er ret så vigtigt.
Skovriderkroen har virkelig gjort vores aften vellykket, både med hensyn til servering og serviceniveauet har været helt i top, både før under og efter.
Fie, endnu engang tak for din store indsats og professionelle tilgang, du har virkelig en stor andel i at min fars fødselsdag blev så succesfuld.
Ingen tvivl om at jeg vil anbefale jer videre."

Familien Alexandersen

Konfirmation 11-05-14

"Skovridderkroens selskabslokaler havde skabt de bedste rammer for vores datters konfirmationsfest i de smukke omgivelser. Alt klappede og alle aftaler blev overhold til punkt og prikke. Mad, vin, betjening m.v. var i top. Fie er fantastisk til at skabe disse rammer. Vi kan anbefale Skovridderkroens selskabslokaler og på en skala fra 1 til 5 stjerner – så er det 5 stjerner."

Familien Løbner

Fødselsdag d. 23-11-13

"Perfekt betjening, smukke rammer og meget dejlig mad. Vi kan ikke forestille os et bedre sted at holde fest. Stor tak for det hele."

Familien Søndergaard Pedersen

Fødselsdag d. 21-09-13

"Sikken et skønt frokost arrangement - dejlig veltilberedt mad af de bedste råvarer til stor glæde for ganerne - god vin til det hele - positiv og smilende servering i smukke omgivelser og som vores barnebarn på 5 år sagde til sin mor."Her vil jeg holde min 6 års fødselsdag"! STORT TAK til Fie, Therese og Steffen for en uforglemmelig dag."

Familien Winkelhorn

Fødselsdag d. 22-06-13

"Vi havde en pragtfuld fest, hvor alting klappede. Dejlig tapas som fik stor ros fra alle gæster, og der var rigelig med mad. Gode råvarer og udvalg afpasset til årstiden. God vin og stor fleksibilitet mht at skabe lige netop den fest jeg ønskede. Lokalerne er fine og dejligt med terrassen, når vejret er godt.

Fie og Steffen er meget imødekommende og vi kommer gerne igen"

Familien Elkjær

Konfirmation d. 27-04-13 

"Rammerne og placeringen var ikke uvæsentlige, da vi i april 2013 skulle finde lokaler til vores søns konfirmation. Valget faldt på Skovriderskroens Selskabslokaler, og vi var allerede efter det første besøg og en snak med Fie Droob Andreasen ikke i tvivl om, at vi havde valgt rigtigt.
Solen skinnede fra en skyfri himmel på dagen, hvor vi nød velkomstdrinken og den flotte udsigt fra terrassen. Der var absolut ingen grænser for, hvad vi kunne få lov til endsige hvad der kunne lade sig gøre i sidste sekund – ingen sure miner kun "jamen, det finder vi lige ud af". Og så til det ikke helt uvæsentlige – maden var uovertruffen god. I dagene efter ringede vores gæster og sagde tak for sidst med ordene, hvor var det et dejligt sted og fantastisk mad.
Da vi sad og så billederne fra festen udbrød konfirmanden "det var bare helt perfekt det sted, vi havde valgt". Vi håber, at Fie & Co får stor succes med Skovriderkroens Selskabslokaler, så vi kan komme igen næste gang, vi har noget stort at fejre"

Familien Tolstøj Sichelkow

Bryllup 

Lad jer forkæle på den store dag af vores altid smilende, søde og hjælpsomme tjenere. Vi skræddersy dagen efter Jeres ønsker og behov >>

​​Møder & konferencer  

​Skovriderkroens møde- og konferencelokaler ligger midt i den smukke og grønne natur lige ud til det smukke Øresund >> 

​​Udlejning  

Har du en drøm om et specifikt tema for din fest med både oppyntning og mad mm. har vi de idelle rammer. Der er højt til loftet og fri kreativitet >>

Tilmeld nyhedbrev

Følg med vores seneste tilbud og arrangementer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kontaktoplysninger

Skovriderkroens Selskabslokaler ApS

Strandvejen 235

2920 Charlottenlund

CVR. 34726531

​Tlf.: 39 16 10 11

Mail: info@skovriderkroen.com

ALLERGEN

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale

SOciale medier

facebook   instagram

FIND OS

Skovriderkroens Selskabslokaler ApS
Strandvejen 235
2920 Charlottenlund