OM OS

HER ER LIDT OM HVAD VI ER FOR NOGLE "STØRRELSER".

Steffen har drevet restauranten Schiøtt´s på Christianshavn, Restaurant Byparken i Roskilde, Hansens Køkken og Bar på Frederiksberg samt forpagtet caféen Mads Ø hos Novo Nordisk i Bagsværd. Med Steffen´s adskillige års erfaring er kendetegnet ved hans mad ikke til at tage fejl af. Der fokus på det danske spisekammer, godt håndværk og smag, som giver en ærlig og simpel madstil.

Fie er oprindeligt uddannet multimediedesigner og markedsføringsøkonom, men har sideløbende gennem studier og fast arbejde altid været en fast del af stablen på Steffens restauranter. Senest som daglige lede på Hansens Køkken og Bar, Frederiksberg.

Fies mange år som tjener/leder gør, at hendes største fortrin er hendes høje servicegen. Der bliver kastet med mange bolde i højsæsonerne, som Fie formår at gribe og stadig være smilende og hjælpsom i alle situationer.

Med en arbejdshistorie på snart 14 år er Steffen og Fie det perfekte makkerpar til at drive Skovriderkroens selskabslokaler. I det daglige er Steffen kok og Fie tager sig af driften samt servicerer gæsterne, som også afspejler den personlige service du som gæst får fra start til slut.

Visionen er klar for dem begge: at skabe trygge rammer for den perfekte fest med godt håndværk.

Se hvad gæsterne siger...

De bedste hilsner

Steffen og Fie

Bryllup 

Lad jer forkæle på den store dag af vores altid smilende, søde og hjælpsomme tjenere. Vi skræddersy dagen efter Jeres ønsker og behov >>

​​Møder & konferencer  

​Skovriderkroens møde- og konferencelokaler ligger midt i den smukke og grønne natur lige ud til det smukke Øresund >> 

​​Udlejning  

Har du en drøm om et specifikt tema for din fest med både oppyntning og mad mm. har vi de idelle rammer. Der er højt til loftet og fri kreativitet >>

Tilmeld nyhedbrev

Følg med vores seneste tilbud og arrangementer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kontaktoplysninger

Skovriderkroens Selskabslokaler ApS

Strandvejen 235

2920 Charlottenlund

CVR. 34726531

​Tlf.: 39 16 10 11

Mail: info@skovriderkroen.com

ALLERGEN

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale

SOciale medier

facebook   instagram

FIND OS

Skovriderkroens Selskabslokaler ApS
Strandvejen 235
2920 Charlottenlund