Konferencelokaler og mødelokaler med stor kapacitet og det rette udstyr

Er du på udkig efter rummelige og dejlige mødelokaler? Så kan du med fordel kigge nærmere her hos Skovriderkroens Selskabslokaler. Vi har nemlig en række gode lokaler til rådighed, som vi tilbyder udlejning af. Vores konferencelokaler har beliggenhed i Charlottenlund, og derfor er vores kunder ofte fra Hellerup eller det resterende af Nordsjælland. Dog er alle kunder – både private og erhverv – velkomne her hos os.

Vores lokaler er særligt velegnede til møder, konferencer og generalforsamlinger, hvor du enten har behov for at være i mange timer og derfor har brug for plads, eller hvor du har brug for at samle mange mennesker ét sted. Uanset hvilken form for møde eller type af konference du skal afholde, skal du derfor ikke holde dig tilbage med at benytte de muligheder, vi giver. Vi kan klare det hele, idet ​vi har mødelokalermed følgende kapacitet:

 • ​Balsalen: 150 personer
 • ​Pejsestuen: 60 personer
 • ​Total: 200+ personer​

Rummelige konferencelokaler med det rette udstyr

Skovriderkroens møde- og konferencelokalerligger midt i den smukke, grønne natur lige ud til Øresund - bedre omgivelser fås ikke til at danne rammerne for dit kommende møde. Derudover kan vi tilbyde rummelige lokaler, som har alt det udstyr, som du har brug for. Vi ved, hvor vigtigt det er, at udstyret er i orden, således at mødet eller konferencen kan blive en succes, og derfor kan du trygt leje konferencelokaler hos os.

Vi ved alle, at der opnås bedre resultater i gode omgivelser - og dem har vi. Beliggenheden af vores mødelokaler er lettilgængelig med gode parkeringsforhold, og begge lokaler har den skønne udsigt til Øresund og den skønne natur samt et dejligt lys. Derudover garanterer vi billige priser til trods for lokalernes høje kvalitet. 

Kontakt os og hør mere om vores mødelokaler

Lej et mødelokale til en fordelagtig pris lige her hos os, uanset om der er tale om et større eller mindre selskab. Vi sammensætter altid gerne et specifikt tilbud på vores mødelokaler, du skal bare kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon: 70 22 77 01 eller på e-mail: info@skovriderkroen.com​, så vender vi tilbage snarest muligt med flere oplysninger og et godt tilbud til dig.

Vi glæder os til at skabe rammerne for din kommende konference. 

DAGSMØDE MED FORPLEJNING

8 timer (f.eks. 08-16 eller 09-17)

Morgenmad

Hjemmebagt brød med pålæg og ost, hjemmelavet marmelade, græsk yoghurt med akaciehonning og ristede mandler. Frisk frugt, et glas ufiltreret æblemost og økologisk stempelkaffe/te.

Frokost

2 retters frokost efter kokkens valg

Eftermiddagskaffe

Økologisk stempelkaffe/te, hjemmebagt kage og frugt

Kontakt os for pris

DAGSMØDE UDEN FORPLEJNING

8 timer (f.eks. 08-16 eller 09-17)

Balsalen

Kontakt os for tilbud

Pejsestuen

Kontakt os for tilbud

Hele 1. salen 

Kontakt os for tilbud​

AFSLUT MØDET MED EN MIDDAG

 • 300 gr. velhængt bøf med hjemmelavet bearnaise, grønt og ovnkartofler,
 • 4 småretter eller
 • 2 retter efter kokkens valg


Kontakt os for et tilbud

AV-UDSTYR

 • WIFI
 • Projektor
 • Lærred
 • Whiteboard
 • Højtalere

Bryllup 

Lad jer forkæle på den store dag af vores altid smilende, søde og hjælpsomme tjenere. Vi skræddersyr dagen efter Jeres ønsker og behov >>

​​Møder & konferencer  

​Skovriderkroens møde- og konferencelokaler ligger midt i den smukke og grønne natur lige ud til det smukke Øresund >> 

​​Udlejning  

Har du en drøm om et specifikt tema for din fest med både oppyntning og mad mm. har vi de idelle rammer. Der er højt til loftet og fri kreativitet >>

Kontakt os for info om udlejning​

Tilmeld nyhedbrev

Følg med vores seneste tilbud og arrangementer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kontaktoplysninger

Skovriderkroens Selskabslokaler 

Strandvejen 235

2920 Charlottenlund

CVR. 12753993

​Tlf.: 70 22 77 01

Mail: info@skovriderkroen.com

ALLERGEN

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale

SOciale medier

facebook   instagram

FIND OS