Festarrangement kan afholdes lige her hos os

Velkommen til Skovriderkroens Selskabslokaler ApS. Hvis du er på udkig efter et dejligt sted at holde et kommende festarrangement, kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Vores festarrangør står klar til at skræddersy festen lige efter dine ønsker.

Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder. Vores gode selskabslokaler er beliggende i Charlottenlund, og derfor kommer vores kunder typisk herfra eller fra Hellerup. Dog servicerer vi gerne kunder fra hele Nordsjælland, og du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du er på udkig efter et sted at holde dit næste festarrangement.

Vi kan både tilbyde:

  • ​Udlejning af selskabslokaler til diverse festarrangementer eller møder
  • ​Mad ud af huset
  • ​Arrangering af fest

Vi kan afholde et festarrangementaf enhver størrelse

Uanset om du skal holde bryllup, konfirmation, møde eller en konference, så har vi de rette lokaler til leje til arrangementet. Vores lokaler kan rumme alt fra små selskaber til store selskaber. Du kan med andre ord med fordel kontakte os, hvis du leder efter et lokale, hvor du kan afholde dit næste festarrangement.

Vores lokaler har en fantastisk beliggenhed med en skøn udsigt over Øresund. Derudover er alle lokaler lyst og moderne indrettet, og vi garanterer desuden, at de altid er rengjorte, når du skal holde dit arrangement

Hvad enten du skal holde et festarrangementmed overnatning eller ønsker at leje et mødelokale, så kan du være sikker på, at vi giver dig en så billig pris som muligt.​

Vores festarrangør skræddersyr festen lige efter dine ønsker

Når du lejer et selskabslokale her hos os, vil vores dygtige og erfarne festarrangøraltid stå klar til at hjælpe dig med at arrangere en fest lige efter dine ønsker. Vi sætter god tid af til at høre om dine tanker og forventninger, som vi altid gør vores bedste for at imødekomme.

Hvis du eksempelvis ønsker at have et specifikt tema for festen med en særlig pyntning og menu, så sørger vi gerne for dette. Hos os er der højt til loftet og fri kreativitet, således at du kan afholde lige det festarrangement, som du drømmer om.

Kontakt vores festarrangør for et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for at afholde dit næste festarrangementhos os? Så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vores festarrangørstår altid klar til at sammensætte et uforpligtende tilbud til dig.

Vi kan kontaktes på telefon: 70 22 77 01 eller på mail: info@skovriderkroen.com, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Bryllup 

Lad jer forkæle på den store dag af vores altid smilende, søde og hjælpsomme tjenere. Vi skræddersyr dagen efter Jeres ønsker og behov >>

​​Møder & konferencer  

​Skovriderkroens møde- og konferencelokaler ligger midt i den smukke og grønne natur lige ud til det smukke Øresund >> 

​​Udlejning  

Har du en drøm om et specifikt tema for din fest med både oppyntning og mad mm. har vi de idelle rammer. Der er højt til loftet og fri kreativitet >>

Kontakt os for info om udlejning​

Tilmeld nyhedbrev

Følg med vores seneste tilbud og arrangementer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kontaktoplysninger

Skovriderkroens Selskabslokaler 

Strandvejen 235

2920 Charlottenlund

CVR. 12753993

​Tlf.: 70 22 77 01

Mail: info@skovriderkroen.com

ALLERGEN

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale

SOciale medier

facebook   instagram

FIND OS