Selskabslokaler til enhver lejlighed​ findes her

Er du på udkig efter et dejligt sted, som udlejer selskabslokalertil dit næste arrangement? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos Skovriderkroens Selskabslokalertilbydes leje af lokaler til diverse arrangementer. Vores lokaler kan rumme op til 250 personer, og derfor kan vi danne rammerne for både små og helt store sammenkomster.

Lokalerne er beliggende i Charlottenlund i skønne naturomgivelser og med udsigt til Øresund. Derfor kommer vores kunder ofte herfra, fra Hellerup eller resten af Nordsjælland. Alle kunder, både private og erhverv, er dog velkomne til at leje selskabslokalerher hos os.

Hvis du eksempelvis skal holde konfirmation, bryllup, fødselsdag eller en konference i den nærmeste fremtid, så har vi med stor sandsynlighed et passende lokale til dig. Du må derfor aldrig holde dig tilbage med at tage kontakt til os, hvis du leder efter et sted at afholde dit næste arrangement.

Vi har selskabslokalermed plads til 250 personer

Fra den svungne trappe bliver du ført op på 1. salen af Skovriderkroen, hvor de oprindelige værelser til overnattende gæster lå. De mange kvadratmeter er konverteret til store, lyse festlokaler med fritlagte loftsbjælker og et elegant sildebensparketgulv. I dag ​er der åbnet op med mange vinduer og to store terrasser med direkte udsigt til Øresund. Disse omgivelser kan danne rammerne for din næste fest – kontakt os blot for at høre mere om dine muligheder.​

Balsalen kan rumme op til 150 personer og Pejsestuen op til 60 personer. De to selskabslokalerkan også slås sammen til den helt store fest med plads til 250 personer. Der er derfor plads til alle livets både små og store begivenheder her hos os.

Vi har naturligvis også gode parkeringsforhold.

Leje af lokaler til fordelagtige priser lige her

Uanset hvilken type af arrangement, du skal holde, så vil vi gerne være med til at skabe rammerne samt gode forudsætninger for, at festen bliver en succes. Dette kan vi eksempelvis gøre ved at tilbyde udlejning af dejlige selskabslokaler,med højt til loftet, til dig samt servere dejlig mad til festen, som imødekommer dine personlige præferencer.

Vi serverer mad, vi selv elsker, med udgangspunkt i danske råvarer, friland og økologi. Alting er hjemmegjort fra saltmandlerne til kransekagen. Hos os betyder hjemmegjort godt håndværk af sæsonens råvarer – det tager ofte lidt længere tid, men smager bare bedre.

Selvom kvaliteten er høj hele vejen rundt her hos os, så kan du forvente, at vi altid finder en så billig pris som muligt til dig. Dette gælder uanset, hvad dine ønsker til os er.​

Kontakt os og hør mere om vores selskabslokaler

Er du interesseret i at afholde et arrangement i vores selskabslokaler, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om mulighederne, drøfte menuen samt modtage en attraktiv pris.

Vi udlejer også vores lokaler, så du helt selv kan stå for alt det praktiske fra menu til bordpynt. Det afhænger med andre ord udelukkende af dine ønsker og behov.

Ring til os på telefon: 39 16 10 11, eller skriv til vores e-mail: info@skovriderkroen.com, så vender vi straks tilbage med flere oplysninger og et godt tilbud til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Bryllup 

Lad jer forkæle på den store dag af vores altid smilende, søde og hjælpsomme tjenere. Vi skræddersyr dagen efter Jeres ønsker og behov >>

​​Møder & konferencer  

​Skovriderkroens møde- og konferencelokaler ligger midt i den smukke og grønne natur lige ud til det smukke Øresund >> 

​​Udlejning  

Har du en drøm om et specifikt tema for din fest med både oppyntning og mad mm. har vi de idelle rammer. Der er højt til loftet og fri kreativitet >>

Tilmeld nyhedbrev

Følg med vores seneste tilbud og arrangementer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kontaktoplysninger

Skovriderkroens Selskabslokaler ApS

Strandvejen 235

2920 Charlottenlund

CVR. 34726531

​Tlf.: 39 16 10 11

Mail: info@skovriderkroen.com

ALLERGEN

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale

SOciale medier

facebook   instagram

FIND OS